Wie is wie

We voelen ons verbonden in onze drive de wereld van mensen die ondersteuning nodig hebben een beetje beter te maken. In ons werk gaat het dan om organisaties zich wat meer om de cliënt en medewerker te doen heen scharen en/of leiderschap te tonen die de Goede zaak dient.

Guus de Witte

Integriteit, commitment, passie zijn een aantal waarden die leidend zijn voor Guus als interim-manager. Opdrachtgevers én medewerkers lopen weg met hem omdat hij altijd gaat voor het belang van de cliënt. Guus gaat moeilijke klussen niet uit de weg, geeft altijd het beste van zichzelf en brengt een bak aan ervaring mee.

 

Wout van Veen

Creatief, veelzijdig, enorm goed in het contact en verbinding. Als coach, trainer, mediator en interim-manager voelt hij zich vooral thuis in het HRM-veld. Een netwerker die, na een klus, per definitie mens & organisatie achterlaat die is gegroeid. Beziet de werkelijkheid graag vanuit een systemisch perspectief.

Hans Tönjes                                                  

Hans loopt altijd warm voor complexe klantvragen. Hij is een energieke en vindingrijke pionier in het initiëren en begeleiden van organisatienetwerken. Door het samenbrengen van kennis en middelen verbindt hij uiteenlopende formele en informele organisaties. Met een achtergrond als gedrag- en bestuurskundige vooral actief als adviseur, docent en programmaleider.


 Harco de Bruin

Telkens weer verrast Harco ons met zijn messcherpe eigen-wijze analyses. Als zeer ervaren adviseur en interim-manager (C3) houdt hij altijd vast aan waar het écht om gaat; een beter leven voor de degenen die hulp nodig hebben. Een conceptueel denker met een praktisch nuchtere insteek

Jan de Ruiter 

Humorvolle trainer, coach, interim manager. Hij belichaamt in veel opzichten waar de mannen van De Boer voor staan: goed kijken, luisteren, verbinden en dan handelen.Wanneer nodig niet met halve maatregelen. Jan beschikt over een haarscherp gevoel voor menselijke verhoudingen en groepsprocessen.

Jan Adam

De enige man van het stel werkend in loondienst (Carante Groep), maar daarom niet minder ondernemend. Al 30 jaar werkzaam in het veld van leren, veranderen en ontwikkelen en nog altijd een jonge hond als het gaat om ontwikkelingen in zijn vak. Een innovator met een passie voor The Art of Hosting, storytelling & dialoogmethodiek.

 

 

 

Nieuws   

Nieuws

13-03-2018, 11:02

Blog van de maand: Waar doe jij het voor?

Dát is de eerste vraag die Pluryn mij stelt als ik de advertentie bekijk waarin een Clusterleider gevraagd wordt. Niet alleen een volstrekt legale vraag maar ook een nuttige. Ruim een week geleden mocht ik...   Meer


06-06-2017, 11:08

Vanboeijen in beweging!

Vanboeijen, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Drenthe, zijn momenteel twee Mannen van de Boer actief als (zorg)manager; Wout van Veen en Guus de Witte. Beiden vervullen tijdelijke...   Meer


28-04-2016

Blog van de maand door Guus: De wil om te verbeteren

Voordat ik als interimmanager bij een nieuwe opdrachtgever kan inloggen in alle relevante systemen zijn we rustig een paar weken verder. Verschillende aanvragen moeten naar diverse afdelingen om uiteindelijk...   Meer